e
Published
13 .dec.2017

Aalborg Portland Park – efterårets bedste bane

Hvordan kommer en stort set bar bane i Superliga-form? På kun tre uger?

Klar til kamp på tre uger

Det lå ikke i kortene, at Aalborg Portland Park skulle blive efterårets bedste bane, da DGI’s Landsstævne var ovre i juli. Efter landsstævnet stod banen stort set bar – og det kun tre uger før Superliga-start.

Men med kyndig pleje fra de erfarne groundsmen John Larsen og Preben Larsen, blev banen bragt tilbage i superliga-form. På kun tre uger fik de banen sået, gødet samt passet og plejet, så den stod knivskarp til den første Superliga-kamp. Det hårde arbejde har nu resulteret i anerkendelse fra anførerne fra Superliga-holdene, som har kåret banen til efterårets bedste.

Preben og John på efterårets bedste bane. 

Efterårets bedste bane

"Danmarks Bedste Bane" kåres hvert år efter Superliga-sæsonen. Anførerne på udebaneholdene vurderer banen efter hver kamp og giver den en karakter mellem 1 og 5. Med efterårssæsonen bag os er stillingen den, at listen toppes af Aalborg Portland Park (Aab) med en gennemsnitsbedømmelse på 4,5 foran hhv. Brøndby Stadion, som blev kåret til Danmarks Bedste Bane i 16/17 og MCH Arena, der vandt i 15/16 samt 12/13.

Preben og John har sået banen i Aalborg Portland Park med Masterline Superliga, som er ideel til at klare det hårde slid på Superliga-stadioner. Banen bliver gødet med flydende gødning: Mastercare WS 14-2-23.

Læs her hvordan John og Preben forberedte banen til det enorme slid fra DGI’s Landsstævne. Og hvordan de gjorde banen kampklar til den første Superliga-kamp.