e
Published
27 .jun.2016

Bæredygtigt rock & rul græs til Roskilde Festival

Dette års Roskilde Festival er skudt i gang. Sliddet fra de tusindvis af glade, dansende og hoppende festivalgæster er hård kost for græsset på både teltpladsen og festivalpladsen.

Sov sødt på mikrokløver 

Græsset på teltpladsen skal ikke bare bære de mange festivalgæster - det skal også være bæredygtigt i sig selv. Af hensyn til miljøet er det nemlig forbudt at gøde græsset på pladsen. Derfor har man valgt at så teltpladsen til med Masterline Micro. DLF's konsulent Søren Drejer Jensen, fortæller: "Det, der gør Masterline Micro helt genialt til teltpladsen, er, at de små mikrokløver fanger kvælstof i luften og omdanner det til gødning, som gør græsset stærkere." Mikrokløveren hjælper altså græsblandingen, så den har noget at stå imod med til mødet med de mange mennesker. 

Foto: Peter Kjeldsen Jensen

Festivalplads i superligaen 

På selve festivalpladsen er der i lighed med de sidste år sået Masterline Turbo. Blandingen er sammensat til at kunne klare sliddet fra knopstøvler på superligastadioner, og derfor er det også den bedste blanding til et så hårdt belastet areal. Som sidste efterår skal der også igen efter en veloverstået festival eftersås med Masterline Superliga, så Roskilde Dyrskueplads kan være klar til næste sommers arrangementer. 

Vil du høre mere om blandingerne kan du kontakte konsulent: 
Søren Drejer Jensen på mobil: 4021 0213