e
Published
8 .aug.2017

DLF sponsorerer “International Turfgrass Research Conference”

Mere end 300 forskere og plænegræs-specialister var samlet i New Jersey til den 13. ”Internationale Turfgrass Research Conference”. DLF, som sponsorerede konferencen, fokuserede på sin nye generation af 4turf plænerajgræs.

Rutgers University - New Brunswick - var vært for International Turfgrass Research Conference

Mere end 300 forskere og plænegræs-specialister var samlet til fem dages præsentationer, ekskursioner og diskussioner på den 13. ”International Turfgrass Research Conference”. Konferencen fandt sted i slutningen af ​​juli i New Brunswick, hjemsted for State University of New Jersey, bedre kendt som Rutgers University.

Som sponsor af konferencen fik DLF mulighed for at lægge fokus på sin nye generation af 4turf® plæne rajgræs. Vi delte ud af vores viden inden for plænegenetik og -management. Vi diskuterede også, hvorfor udviklingen af konceptet ”low input” er blevet så veletableret, og at plæneforskning generelt nu opfatter denne tilgang som standard. Til eksempel viser nogle af de seneste resultater, hvordan nye forædlede sorter og forbedret management giver fremragende sportsarealer, plæner og andre grønne områder, som har et lavere behov for f.eks. kvælstof og vand. Vores budskab ang. forbedret ydeevne blev godt modtaget af deltagerne.

Konferencedeltagerne havde bl.a. også mulighed for få en rundvisning på den yderst velholdte Bayonne Golf Club. Banen, der blev åbnet i 2006, er anlagt på en halvø skabt af opgravet flodmateriale, der er dækket med et lag jord. Golfspillerne på Bayonne golfbane kan nyde en smuk udsigt til New York- Manhattan på førsteklasses græs leveret af DLF.

Næste konference finder sted i København i juli 2021.