e
Published
4 .jul.2017

Grovfodercenter Nord, græssorter, græsblandinger og slætstrategi

Vellykket og fagligt relevant arrangement for de danske mælkeproducenter som DLF leverer frø til.

Seneste uge bød endnu en gang på et vellykket arrangement på et af DLF grovfoderventer. I denne omgang var turen kommet til Grovfodercenter Nord, hvor DLF sammen med lokale konsulenter havde arrangeret en større demonstration af græssorter, græsblandinger og slætstrategi.

DLF havde specifikt valgt, at udstille flere sorter mærket med mælkeglas-logoet og som betyder, at sorten kan sikre en højere mælkeydelse og en deraf økonomisk gevinst.

”Vellykket” og ”fagligt relevant” var blot nogle af de positive tilbagemeldinger, som DLF modtog fra de op mod 80 besøgende, hvilket endnu en gang er en tilkendegivelse af, at arrangementer er relevant for de danske mælkeproducenter som DLF leverer frø til.

Foruden en grundig og struktureret rundvisning med demonstration af græssorter og græsblandinger, samt en kyndig gennemgang af sorter og blandingernes egenskaber, kunne de tilhørende slutte af med en velfortjent lun pølse og lystigt udfordre eller stille opklarende spørgsmål til DLF sortiment af græsser og blandinger.

Er du interesseret i at høre mere om mælkeglassorterne for en økonomisk gevinst, så kan du tage kontakt til din lokale leverandør af græsser fra DLF.