Job og karriere

I DLF er vi bevidste om, at medarbejderne med deres viden, færdigheder og engagement er vores vigtigste ressource, og vi ønsker at blive oplevet som en attraktiv og ansvarlig arbejdsgiver af både nuværende og potentielle fremtidige medarbejdere. Den succesfulde udvikling DLF har været igennem og vores fremtidige ambitioner gør, at vi kan tilbyde et udviklende og meningsfuldt arbejdsliv, hvor medarbejdere føler de har indflydelse på deres karrieremuligheder.

Ledige stillinger

Du har mulighed for at læse mere om de ledige stillinger i opslagene forneden, og dernæst søge via link i selve stillingsopslaget.
Regnskabs- / Økonomiassistent til vores forsknings- og udviklingscenter i Store Heddinge 

Når du indsender dit CV og ansøgning, giver du dit samtykke til, at DLF må behandle dine oplysninger. Læs mere om hvordan DLF behandler persondata i nedenstående privatlivspolitik.

Privatlivspolitik

Du kan læse DLFs privatlivspolitik for jobansøgere her.

Jobsamtaler

Jobsamtalerne er vores fælles mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Du kan lære mere om stillingen og vores virksomhed, og vi kan lære mere om dine professionelle og personlige kompetencer. Hvis du inviteres til en samtale, vil vi også tale om, hvordan din fremtid kunne se ud i DLF.

Vi håber at høre fra dig.