Vejkantsmøder 2016

Velbesøgte vejkantsmøder

”I november 2016 holdt vi i samarbejde med lokale planteavlsrådgivere otte vejkantsmøder, hvor temaet især var indpasning af de frivillige efterafgrøder i sædskiftet, men hvor deltagerne også fik vist og diskuteret mulighederne i forhold til MFO og lovpligtige afgrøder,” siger Søren Knigge, der er koordinator for efterafgrøder hos DLF

”Deltagerne var alle steder meget interesserede og gik hjem med ny viden og inspiration til hvordan efterafgrøderne kan gøres til en aktiv del af planteavlen. Jeg tror det gik op for mange, at veletablerede frivillige efterafgrøder kan være et plus som forfrugt og at det på sigt også vil være et plus på jordens struktur og frugtbarhed. Dermed ender efterafgrøderne også med at give et plus på bundlinjen,” slutter Søren Knigge.

Mere viden

Se hele programmet for efterafgrøder fra DLF her

Parceller Skanderborg

Facts about this case
Profil

DLF har fokus på efterafgrøder, ikke bare som et nødvendigt onde, men som en mulighed for at gavne sædskiftet på både kort og langt sigt. Derfor arrangerer vi hvert år en række demonstrationer for at fremvise løsninger, der passer til forskellige jordtyper og sædskifter.

View all facts