GrassLopata

SAQUI

Lolium perenne

Alm. rajgræs

En græs som bliver endnu bedre med tiden

SAQUI

Super sorten SAQUI er forædlet i Danmark, men består af en god del risk genetik, som er med til at sikre en ekstra høj kvalitet. Den høje kvalitet er dermed sikret. I test har SAQUI ikke alene udvist en flot præstation i udbytte, men har også en meget lille tendens til at sætte stænger og derfor er kvaliteten høj slæt efter slæt.

Det sikre energirige udbytte

Gennem barske vinter og somre formår SAQUI at leverer varen. Allerede i etableringsfasen imponerer SAQUI og leverer et udbytte over det forventelige og den bliver kun bedre med tiden. I andet og tredje år finder du et fantastisk udbytte langt over standard.

Finde du SAQUI i din foderblanding har du en sikker foderforsyning.

En bombe af energi og protein

Kvaliteten er i top i super sorten SAQUI. Dens sukkeindhold er ligger langt over den typiske standard i alle afprøvninger og giver dig hurtig omsættelig energi. Har du fokus på protein, så vil SAQUI bestemt være det oplagte valg. Når først SAQUI er godt etableret vil du finde stigende proteinrige udbytter år efter år.

Græssorten til den perfekte blanding

SAQUI er den perfekte græs til blandinger. I løbet af årene leverer den ikke kun et flot udbytte, men den giver også god plads til græsser som i etableringsfasen er langsommere. Et oplagt valg kunne derfor være en blanding af SAQUI og strandsvingel PLUS eller rajgræs PLUS.

Egenskaber

Skala fra 1-9, hvor 9 er bedst eller mest udtalt

Udbytte
Vinterfasthed
Tidlig forårsvækst
Fordøjelighed
Protein indhold
  • Rig på protein
  • Stigende udbytte år efter år
  • Ren energi

Tidlighedsgruppe: Sildig

Udbytte NEL20 a.e. pr. hektar

Oversigten over landsforsøgene 2014-2016