Mere Mælk med DLF  

Hos DLF ønsker vi at gøre en forskel for din mælkeproduktion. En forskel, der starter med forskning og forædling, og fortsætter med konstant produktudvikling og formidling af den nyeste viden om græs.
For dig betyder det større udbytte, højere ydelse, bedre kvalitet og bedre service. Der er altid en frøblanding, der passer til dine specifikke behov, og som kan være med til at øge din mælkeproduktion. Med andre ord får du mere mælk med DLF - en forskel der også kan ses på bundlinjen.  

Udbytte

Optimér dit udbytte fra græsmarken. Med DLF får du mulighed for et højt udbytte af foderenheder og protein, fordi du er garanteret græssorter af bedste kvalitet. Det gør en forskel for din selvforsyning og din sårbarhed over for markedets svingende proteinpriser.

Ydelse

Optimer din mælkeproduktion med letfordøjeligt græs med et højt proteinindhold. Med letfordøjeligt græs har du mulighed for at øge foderoptagelsen og mælkeydelsen, så det gør en betydelig forskel i din økonomi.

Service

DLF vil gøre en mærkbar forskel for de danske mælkeproducenter. Derfor kan du altid få hjælp og vejledning til at optimere din græsmarksproduktion. Kontakt os eller en af vores mange forhandlere og få gode råd og nyheder.

Kvalitet

Hos DLF arbejder vi efter de danske kvalitetsstandarder, da vi ikke mener, EU's er skrappe nok. Det gør en stor og mærkbar forskel. Det giver flere græsplanter pr. ha og dermed mulighed for et højt græsudbytte af den ønskede kvalitet.

Nyhedsbrev om aktuelle emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så holder du dig opdateret om produktnyheder, rådgivning og løsninger fra DLF.
Tilmelding til nyhedsbrev