Et miljø hvor talent trives

Succesrige virksomheder har brug for talentfulde og dedikerede medarbejdere. I DLF skaber vi et udfordrende og udbytterigt arbejdsmiljø, der tiltrækker passionerede og kompetente mennesker. Mennesker der ønsker at kombinere fordelene ved at arbejde for en global markedsleder med banebrydende forskning og et internationalt udsyn.

En opmærksom arbejdsgiver

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, og deres velbefindende er en topprioritet. Vi er afhængige af vores medarbejderes drive og energi. Deres engagement er den bærende drivkraft for DLFs fortsatte udvikling. DLF bestræber sig på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdere trives og udvikler sig. 

Hvordan ansøger du?

Ledige stillinger i  DLF kan du finde under punktet, ledige stillinger. Hvis du ser en stilling på listen kan du nemt søge den via det aktive link ved hver stilling. 

Når du indsender dit CV og ansøgning, giver du dit samtykke til, at DLF må behandle dine oplysninger. Læs mere om hvordan DLF behandler persondata i nedenstående privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Du kan læse DLFs privatlivspolitik for jobansøgere her.

Jobsamtaler

Jobsamtalerne er vores fælles mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Du kan lære mere om stillingen og vores virksomhed, og vi kan lære mere om dine professionelle og personlige kompetencer. Hvis du inviteres til en samtale, vil vi også tale om, hvordan din fremtid kunne se ud i DLF.