Et miljø hvor talent trives

Succesrige virksomheder har brug for talentfulde og dedikerede medarbejdere. I DLF skaber vi et udfordrende og udbytterigt arbejdsmiljø, der tiltrækker passionerede og kompetente mennesker. Mennesker der ønsker at kombinere fordelene ved at arbejde for en global markedsleder med banebrydende forskning og et internationalt udsyn. DLFs medarbejdere har medvirket i en i kampagne for Industriens Uddannelser – se videoen nedenfor.

Hvordan ansøger du?

Det er let at ansøge om en stilling i DLF. Hvis du ser en ledig stilling på listen under ledige stillinger, der passer til dine kompetencer og ambitioner, skriver du en ansøgning, hvor du beskriver, hvorfor du er den rette til jobbet. Vedlæg et CV hvor du beskriver din relevante professionelle erfaring og dine kvalifikationer. 

Send ansøgning og CV til hr@dlf.com.

Når du indsender dit CV og ansøgning, giver du dit samtykke til, at DLF må behandle dine oplysninger. Læs mere om hvordan DLF behandler persondata i nedenstående privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Du kan læse DLF's privatlivspolitik for jobansøgere her.

Jobsamtaler

Jobsamtalerne er vores fælles mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Du kan lære mere om stillingen og vores virksomhed, og vi kan lære mere om dine professionelle og personlige kompetencer. Hvis du inviteres til en samtale, vil vi også tale om, hvordan din fremtid kunne se ud i DLF.