Head of Field Production i Europa

Opgaven er klar: Med base i hovedkontoret i Roskilde skal du sikre den bedste produktkvalitet, høj faglig rådgivning og topmotiverede medarbejdere i Danmark og Holland.

Strategisk ledelse, udlægsplaner samt avlskontrakter
Du får en central plads i organisationen og indgår i den danske og europæiske chefgruppe. Du får fuldt ansvar for økonomi og budget for avlsorganisationen i Danmark og Holland. Din opgave går bl.a. ud på at organisere produktionen af græs- og kløverfrø i rigtig kvalitet og mængde samt at sikre produktionsplatformen for frøproduktionen i Danmark. Den samlede organisation består af 40 personer, hvoraf syv ledere refererer direkte til dig.

Jobbet indeholder bl.a. følgende opgaver:

  • Fordele udlægsplan
  • Organisere og eksekvere avlskontrakter
  • Lede kontrahering af udlægsplaner

Med andre ord står du i spidsen for den strategiske ledelse af avlsorganisationen og bliver sparringspartner for øvrige datterselskaber.

Din profil:

Dygtig leder fra landbrugsbranchen

Du har en kandidatgrad i agronomi eller lignende. Det er et væsentligt plus, hvis du har erfaring med landbrugsbranchen fra en agro virksomhed. Derudover har du allerede bevist gode lederegenskaber på flere niveauer og at du er i stand til at motivere via distancen. Du tænker og agerer kommercielt og du har erfaring med ledelse, gerne fra en global virksomhed. Din solide viden om branchen gør dig til en respekteret kompetence i organisationen og hos eksterne samarbejdspartnere.

Du har gennemslagskraft og naturlige lederevner og gennem synlig ledelse vækker du tillid og respekt blandt dine medarbejdere og samarbejdspartnere. Du får meget ansvar i denne stilling og kommer helt sikkert til at sætte dit meget tydelige aftryk på området og hele organisationen. Du kan se frem til at blive en del af en organisation, der er præget af passion og stolthed, hvor beslutningsvejene er korte.

Om DLF
DLF Seeds A/S er et andelsselskab, som ejes af knap 3.000 danske frøavlere. DLF koncernen er verdens største forædler, producent og eksportør af græs- og kløverfrø. DLF har en betydelig del af sin produktion i Danmark. DLF koncernen er en velkonsolideret virksomhed i vækst. Koncernen har mere end 2000 medarbejdere, heraf omkring 500 i Danmark. Læs mere på www.dlf.dk

Henvendelse:
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Maja Gaunholm på 4019 0330.

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept. Søg stillingen her.