Lønbogholder

Til global koncern med hovedkontor i Roskilde


Vil du være en del af et uformelt team i en international virksomhed? Er du klar til en stilling, hvor du meget gerne må have lyst til at udvikle dig inden for økonomi & løn?

Tag ansvar for opgaverne
Som en del af Finance får du 12 kolleger. Du & én kollega har ansvaret for alle discipliner inden for løn (vi bruger Lessor). Vi udbetaler løn til lidt mere end 400 medarbejdere i Danmark, både timelønnede og funktionærer, der alle er månedslønnede. Der vil komme andre administrative opgaver, såsom HR relaterede opgaver, efterhånden som du er klar til det.

Et (selvstændigt) team!
Finance er sammensat af glade kolleger, der glæder sig til at få dig som kollega. Vi arbejder alle med en høj grad af selvstændighed, men er klar til at hjælpe hinanden når det kræves.

Er du klar til at blive vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du er færdig som elev i en lønfunktion eller har arbejdet med løn i en mellemstor/stor virksomhed, du må meget gerne have været i en produktionsvirksomhed med timelønnede.
Du vil rigtig gerne udvikle dig, er hurtig til at lære systemer og ny teknologi, og er ikke bange for at tage fat eller hjælpe dine kolleger.
Vores koncernsprog er engelsk, så det er en fordel hvis kan skrive/tale det.
Der kan forekomme rejseaktivitet til vores øvrige lokationer i Danmark, men i begrænset omfang.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte HR & Payroll Manager Mikkel Sabroe på 54 46 07 55. Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Søg stillingen her.