Økonomichef for Danmark – 6 selskaber og 11 medarbejdere

Koncern på vækstrejse – Optimere og digitalisere processer – Kontor i Roskilde

Jobbet
Med reference til Head of Group Finance får du ansvaret for økonomien i tre danske driftsselskaber, et svensk driftsselskab, et holdingselskab samt et finansieringsselskab. Den samlede omsætning i disse selskaber er i niveauet kr. 3 mia.

Du sikrer, at der er kvalitet i rapporteringen, og du har fokus på at optimere og digitalisere processer og arbejdsgange. Dine medarbejdere er seks økonomiassistenter/bogholdere, to lønkonsulenter, ½ HR/jura-medarbejder og to receptionister.

Hovedarbejdsområdet er månedsregnskaber, budgetter og forecasts. Du får i den forbindelse en løbende dialog med afdelingscheferne i huset og hos datterselskaberne i Danmark og Sverige.

Koncernen er inde i en betydelig international vækst og bevæger sig fra en decentral tankegang og lokal frihed til selv at bygge systemer og processer, til en mere centraliseret og fælles tilgang til bl.a. styringen af hele økonomiområdet og IT.
Du vil blive involveret i optimeringsprojekter, hvor du også skal være med til at hjælpe øvrige selskaber i koncernen til at implementere løsninger, du har gode erfaringer med.
Koncernen benytter NAV Dynamics 2018 og skal i 2020 også implementere det i den senest tilkøbte del af koncernen.
 
Din baggrund

Du har en teoretisk baggrund på HD Regnskab / Cand.merc.aud niveau og er opdateret på regler og tendenser inden for fagområdet.

Du kommer formodentlig fra revision – gerne med erfaring fra internationale klienter - eller sidder du i dag i en regnskabs-/økonomifunktion i en international orienteret virksomhed.

Du har sikkert gjort dig dine første erfaringer som leder, eller du har lysten og evnerne til at udvikle dig i den retning.

Du behersker dansk og engelsk.

Du tilbydes en central rolle i den danske del af økonomifunktionen med en løbende kontakt til forretningen, et dygtigt medarbejderteam og en betydelig indflydelse på udviklingen af en effektiv økonomistyring og rapportering.

Du bliver en del af en særdeles succesfuld dansk virksomhed med fortsatte ambitioner om at vokse.

Har du potentialet og lysten til at udvikle dig, vil der være gode muligheder for at udvide dit ansvarsområde og på sigt gøre karriere i koncernen.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte KAR+CO Christian Bonde på +45 4027 5900.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende, som vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte dette link.

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du derfor kontakte KAR+CO. 

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.