Regional salgschef til MariboHilleshög

Til en central strategisk rolle i vores organisation, søger vi en regional salgschef med international commerciel ledelseserfaring indenfor landsbrugssektoren.

Om os
MariboHilleshög er en global leverandør af frø til sukkerroer med en over 200 årig historie indenfor vores felt. Vores produkter sælges i 35 lande verden over. Vi har over 300 medarbejdere dedikeret til forskning, udvikling, produktion, salg og distribution af vores produkter. Hovedkontoret ligger i Holeby på Lolland, mens forskning, udvikling og produktion finder sted både i Danmark og Sverige, Italien, Frankrig og USA.
MariboHilleshög er ejet af DLF Seeds A/S, men opererer som en selvstændig forretningsenhed.

Om jobbet
Jobbet som regional salgschef er en central rolle med stort strategisk fokus og gode muligheder for at udvikle både strategi, processer og organisationen.
Jobbet har 2 sider. På den ene side bliver du ansvarlig for de corporate activiteter ift. udvikling af den samlede commercielle strategi og initiativer der understøtter styrket commercial excellence. På den anden side bliver du direkte ansvarlig for salg på et eller flere af vores nøglemarkeder. I begge roller refererer du direkte til CEO.

Konkret skal du:
Udforme og løbende opdatere en klar salgs- og marketingstrategi
- Sikre at strategien er forankret i organisationen og at aktiviteter og kompetencer til at gennemføre den er på plads
- Fastlægge salgsmål og handlingsplaner, følge op på salget og løbende coache dine medarbejdere
- Opbygge gode relationer til nuværende og potentielle kunder
- Sikre udarbejdelse af budgetter, forecasts og anden rapportering til CEO

Du bliver en del af den øverste ledelsesgruppe og får derfor stor mulighed for at bidrage, sætte retning og gå forrest ift. implementering af strategiske initiativer.

Om dig
Du har enten en teknisk eller kommerciel teoretisk baggrund og solid erfaring med international salg indenfor landbrugssektoren. Derudover har du nogle års ledelseserfaring indenfor international salg, hvor du er vant til at lede og samarbejde på distancen i en organisation, hvor medarbejderne er placeret på forskellige lokationer. Din tidligere erfaring og successer er selvfølgelig vigtige for os, men det er din lyst og evne til fortsat udvikling også, og vi vil lægge vægt på at skabe rammerne for denne.  
Du kommunikerer klart og tydeligt, du kan motivere og engagere dine medarbejdere og du kan positionere dig som en respekteret leder på alle niveauer. Dit salgsdrive er stort og du er en dygtig forhandler, der tænker forretning ind i alle dine tiltag. Du begår dig professionelt på engelsk både i skrift og tale.

Du kan søge jobbet på dette link. Vi kigger løbende på ansøgere.

Hvis du er interesseret eller har spørgsmål så kontakt CEO Hans Christian Ambjerg, +45 54460708