Salgschef – Konsumentmarkedet

Afsætning af plænegræs til private haveejere

Vil du overtage stafetten med ansvar for salg og markedsføring til de store detailhandelskæder, byggemarkeder, havecentre og webshops i Danmark og Sverige? Så har du chancen nu for at afløse den nuværende salgschef, som har valgt at gå på pension. 

Du fastholder den stærke markedsposition
Du refererer til markedschefen og bliver medlem af både chefgruppen og den europæiske consumergruppe. Opgaven går ud på at udarbejde strategiplan og budgetter for dit ansvarsområde. Derudover bliver du leder for to Key Account Managers i Danmark samt en ekstern partner i Sverige. Du får selvstændigt ansvar for salg via detailhandelen samt for markedsføring, og du bliver medansvarlig for sortimentssammensætninger og prisfastsættelse i markedet. Dine vigtigste nøgleopgaver bliver:

  • års- og kampagneaftaler med de store detailkæder
  • leverandøraftaler på komplementære produkter
  • priskalkulationer
  • udarbejdelse af markedsføringsmaterialer
  • tilbudsudarbejdelse
  • messeplanlægning 

Innovativ købmand med salgserfaring og lederpotentiale
Det er en forudsætning, at du har salgserfaring med salg ind til danske detailkæder. Enten har du været leder et par år, eller også kan dette være dit første lederjob. Din uddannelse er ikke afgørende, men har du en kommerciel baggrund inden for salg, marketing og markedsføring, webhandel og sociale medier vil det være en fordel. 

Som person er du pragmatisk, målrettet og resultatorienteret og har godt købmandskab. Din arbejdsform er struktureret, og du er nyskabende i forhold til produktsammensætning. Du lytter til kunden og argumenterer for dit produkt. Dine omgivelser beskriver dig som en ukompliceret, humoristisk og tillidsvækkende person med en god portion indlevelsesevne.

Har du lyst til at arbejde i en flad organisation præget af passion og stolthed og med korte beslutningsveje, er du velkommen til at kontakte Senior Research Consultant Karin Granstrøm på 2064 1245. 

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept. Søg jobbet her.