Shipping Coordinator til hovedkvarteret i Roskilde


Vil du være en del af et Shipping team i en international virksomhed?

Er du klar til at indgå i et team der varetager transport- og logistikflow, både internt i DLF og ud mod vores kunder.

Til vores hovedkontor i Roskilde søger vi per 1. oktober 2020 en barselsvikar (stillingen er et tidsbegrænset barselsvikariat på 1 år), med erfaring indenfor Shipping/international transport.

Vi er et uformelt team der alle arbejder med en høj grad af selvstændighed, men er klar til at hjælpe hinanden når det kræves - og vores kontor ligger kun få minutters gang fra Roskilde station.

Hvilke opgaver skal du arbejde med?
● Transport- og produktionsforberedelse, herunder national transport
● Shipping inkl. international transport samt fakturering af kunder
● 
Dokumenthåndtering til lande både inden og uden for EU

Opgaverne løses i tæt samarbejde med det øvrige team, vores produktionsafdelinger, samt vores sælgere. Til løsning af ovenstående opgaver anvendes Navision.

Din profil:
En Shipping Coordinator i DLF er kendetegnet ved et godt humør, at være serviceminded overfor kunder og kollegaer, samt evnen til at fungere i et team.

Du er systematisk og logisk i din tilgang til opgaveløsningen, og har formentlig erfaring med shippingopgaver i en produktionsvirksomhed eller som speditør.

Du er god til at kommunikere, da du vil få daglig kontakt med mange forskellige mennesker, både internt og eksternt. Vores koncernsprog er engelsk.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Shipping Manager Peter Leksø på 46 33 03 45. Du søger via dette link. Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig