Shippingelev til global koncern

Til vores shippingafdeling i Roskilde søger vi en ambitiøs elev, der kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst.

Hvad kan vi tilbyde dig
Som Shippingelev i DLF bliver du en del af et team bestående af 6 medarbejdere i en afdeling kendetegnet ved åbenhed og holdånd. Du vil arbejde i et dynamisk miljø, hvor du kommer tæt på dine kollegaer, og hvor du kan forvente en travl hverdag.

Ud over gode kollegaer får du en bred kontaktflade til sælgere, lagre, transportører, datterselskaber samt ikke mindst vores kunder. Du får i denne stilling opbygget et stærkt internationalt netværk som vil styrke din fremtidige karriere. Du får samtidig mulighed for at prøve kræfter med alle relevante funktioner inden for dit fagområde samt tilbud om at besøge et af vores udenlandske datterselskaber.  

Vi ønsker at give dig et indblik i hverdagen i shippingafdelingen, hvilket betyder at du vil få egne ansvarsområder. Dette i form af eget landeansvar, hvor du står for kontakten mellem lagre, transportører og kunder. I shippingafdelingen håndteres virksomhedens transport af varer til 95 lande rundt om i verden. DLF benytter sig primært af biltransport samt oversøisk transport, og du vil få indblik i begge.

Kort beskrivelse af jobbet:

  • Produktion og produktionsforberedelse, herunder national transport
  • Shipping inkl. international transport samt fakturering af kunder
  • Dokumenthåndtering til lande både inden og uden for EU


Vores forventninger  
Som elev i shipping er det vigtigt at du er udadvendt og imødekommende. Samtidig skal du være indstillet på, at du skal arbejde i et miljø hvor opgaver til tider skal løses under tidspres. Vi forventer, at du har afsluttet din studentereksamen eller EUX med et godt resultat. Derudover skal du være god til mundtlig samt skriftlig dansk og engelsk.  

Ansøgning
Ser du dig selv som elev i DLF, glæder vi os til at modtage din ansøg­ning, CV samt kopi af eksamensbevis og/eller seneste karakterudskrift. Du søger via dette link. Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. For yderligere information om stillingen kontakt Shipping Manager Peter Leksø på telefon 46 330 300.