Vores superdygtige studentermedarbejder er snart færdiguddannet, så vi skal finde en ny til vores Corporate Marketing afdeling i Roskilde (beliggende lige ved stationen). Hvis du er interesseret i at arbejde i hovedsædet af en danskejet global koncern og blive en del af en arbejdsplads med høj faglig stolthed og en afslappet omgangstone, er dette måske en mulighed for dig.

I Corporate Marketing arbejder vi bl.a. med branding og kampagner på tværs af mange lande. Dette inkluderer online og offline markedskommunikation via kanaler som SoMe, e-mail, www, annoncer og printede brochurer på forskellige sprog.   

Den rette ansøger

Vi forestiller os, at du er på 2. eller 3. år af din bachelor på en relevant uddannelse inden for marketing, eller kommunikation. Vi lægger vægt på, at du kan arbejde selvstændigt, er nysgerrig og opsøgende samt har overblik og sikrer kvaliteten i dit eget arbejde. Du vil passe godt ind, hvis du er ambitiøs, kan lide at have travlt og har en forståelse af, at alle typer opgaver skal løses.

Eksempler på arbejdsopgaver:

  • Desk research
  • Pakning og forsendelse af merchandise
  • Opdatering og vedligeholdelse af vores website, samt YouTube
  • Redigering af billeder til web og brochurer

Udover MS Office 365, vil du især arbejde med Dynamic Web og Photoshop. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med ovennævnte opgaver. Det er dog afgørende, at du taler og skriver dansk og engelsk flydende.

Ansættelsesvilkår

Ugentlig arbejdstid på 10-15 timer. Vi forventer, at du er stabil, men ser det naturligt, at vi yder gensidig fleksibilitet, hvor vi planlægger efter travlhed og uden om undervisnings- og eksamensperioder.

Er du interesseret?

Vi glæder os til at modtage din korte og motiverede ansøgning og dit CV, som du bedes sende via dette link. Ansøgningsfrist ASAP. Vi afholder samtaler løbende.