Studentermedhjælp med fokus på kommunikation og HR

Vores nuværende studentermedhjælp er ved at være færdig med sine studier, så derfor leder vi efter en dygtig og engageret studerende, som kan arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor kommunikation og HR.

Om os
DLF er en dansk-ejet global virksomhed, som udvikler, producerer og sælger frø til landbruget, private forbrugere og professionelle anlægsvirksomheder. Med en markedsandel på omkring 50 pct. i Europa og 25 pct. på verdensplan er der en god chance for, at de dyr, der leverer dine mælkeprodukter, dit lamme- og oksekød og ulden til din trøje, har fået det foder fra vores græs. Hvis du holder af sport, har du formentlig set dit yndlingshold score på vores sportsgræs.

Vi har hovedkontor i Roskilde (lige ved stationen), men beskæftiger over 2000 medarbejdere med forskning, udvikling, produktion, salg og distribution verden over.

Om jobbet
Som studentermedhjælp vil du have en række faste opgaver, men der vil også være mange projektbaserede eller ad hoc opgaver. Blandt de faste opgaver vil være opdatering af og udarbejdelse af indhold til vores eksterne website og vores interne intranet. Vi vil rigtig gerne sikre, at både eksterne og interne platforme løbende bliver udviklet, så derfor vil det være super, hvis du er nytænkende og kreativ og kan bidrage med gode ideer til dette.

Du vil også have opgaver med at samle og konsolidere information og materialer som en del af vores forskellige HR-processer og systemer, som vi i højere og højere grad skal drive globalt med vores kolleger rundt om i de forskellige datterselskaber.

Da vores virksomhed er i gang med en rivende udvikling på flere fronter som en del af vores globalisering og ekspansion, har vi mange initiativer, som går på tværs af de forskellige funktioner, så du vil få mange berøringsflader rundt om i organisationen. Vi har en uformel tone og lægger vægt på et godt samarbejdsklima.

Om dig
Du er 2-3 år inde i din videregående uddannelse indenfor business administration, kommunikation, IT, HR eller lignende. Du er i stand til hurtigt at sætte dig ind i nye opgaver, har flair for at arbejde i forskellige IT-systemer, kan arbejde selvstændigt og får afsluttet tingene til tiden og med god kvalitet. Du kan have mange bolde i luften på samme tid, og du kan strukturere din tid. Du er god til skriftlig kommunikation og du begår dig flydende på engelsk både i skrift og tale.

Hvis du allerede har erfaring med web-platforme er det en fordel, men ellers sikrer vi god oplæring. Det er også vigtigt, at du kan arbejde med excel og powerpoint.
Arbejdstiden vil være 10-15 timer ugentligt, og den kan naturligvis lægges, så den passer med dine studier.
Vi forventer at holde samtaler i den første halvdel af August.

Hvis du har spørgsmål så kontakt HR direktør, Jette Juel Halberg, +45 61197488 efter 27/7.

Søg stillingen her.