e
Published
12 .maj.2016

DLF ansætter Søren Ustrup som Business Director

DLF har udnævnt Søren Ustrup (44) til Business Director. Han får ansvaret for at udvikle DLF’s aktiviteter på den sydlige halvkugle

Ansættelsen af Søren Ustrup ligger i forlængelse af frøkoncernens strategi om at øge sin tilstedeværelse på den sydlige halvkugle, hvor det sydamerikanske kontinent sammen med New Zealand, Australien, Sydafrika og andre lande udgør interessante markeder for græsfrø.

Senest har DLF købt aktiemajoriteten i det uruguayanske frøfirma, DLF Estero, med 25 ansatte, og koncernen har også for længst etableret sig i New Zealand med et datterselskab.

"Vi er glade for, at Søren Ustrup er klar til at påtage sig jobbet som Business Director på den sydlige halvkugle," siger Truels Damsgaard, adm. direktør i DLF.

"Vi ser et stort potentiale for at udvikle vores forretning på den sydlige halvkugle, der er et vigtigt strategisk område, hvor vi har mulighed for vækst. Jeg er overbevist om, at DLF vil nyde godt af Sørens erfaring og viden i det videre arbejde med at fremme og udvikle vores forretningsplatform."

Søren Ustrup tiltræder den 11. maj. Han har en master-uddannelse fra Aarhus BSS, Aarhus Universitet i Administration og Sprog (MBA) og har 15 års international erfaring inden for salg og marketing som udstationeret i fødevareindustrien.

Sørens professionelle karriere har været inden for Arla Foods Ingredients. Siden 2001 har han haft ansvaret for store kommercielle aktiviteter, herunder salg, marketing, forretningsudvikling og produktions­planlægning i Mellemøsten og Sydamerika. Han har de seneste tre et halvt år haft ansvaret som direktør for Arla Foods Ingredients' datterselskab i Mexico.