e
Published
2 .feb.2016

DLF græs til verdens største golfturnering

Waste Management Phoenix Open er med 132 professionelle deltagere og 44,5 mio. kr. i præmierpulje verdens største golfturnering

De 132 professionelle golfspillere skal spille 72 huller fra den 4.-7. februar, og arrangørerne forventer 525.000 tilskuere til turneringen, der verden over følges af golfinteresserede. Vinderen af turneringen løber med 8 mio. kr. af de 44,5 mio. kr. der er i præmiepuljen.

Et eksperthold af golfbanespecialister har de seneste uger haft travlt med at gøre turneringens 18 huller klar.  Alle greens er blevet renoveret og oversået med hvene og alm. rapgræs. Tees, fairways og roughs er oversået med en speciel plæneblanding af alm. rajgræs og rødsvingel, der er gennemtestet til netop denne bane og til vejrforholdene her midt på vinteren. På det berømte hul #16 (billedet) er der sået ekstra rødsvingel ved tee-stedet, da der her er særligt meget skygge.

Og for de særligt græsinteresserede kan man lægge ekstra mærke til de smukke græsbeklædte høje, der ligger foran hul #18. De er tilsået med en blanding af flere rødsvingelsorter.
 
DLF leverer gennem sit amerikanske koncernselskab DLF Pickseed græsfrø til den berømte golfbane, der ligger i Scottsdale, Arizona. DLF koncernen markedsfører plænegræs til golfbaner gennem brandet Seed Research of Oregon (SRO), der er kendt for topkvalitet i plænegræssorter til de mest krævende kunder. SRO har i mere end 15 år leveret græsfrø til ”The Largest Show on Turf” på TPC-Scottsdale.