e
Published
16 .feb.2017

DLF medvirker i film om lean-kørekort

Industriens lean-kørekort giver højere effektivitet og skaber tryghed for den enkelte medarbejder. Det er blandt kernebudskaberne i en ny kampagne, som skal få endnu flere virksomheder og medarbejdere til at tage Industriens lean-kørekort.

Hovedtanken med LEAN er: Lav kun det som kunderne vil betale for! Alt andet betragtes som spild og bør minimeres. Derfor arbejder medarbejderne efter følgende principper:

  • Definér hvad der skaber værdi for kunderne
  • Fastlæg værdikæden der skaber værdien, fjern spild
  • Skab flow i værdikæden
  • Skab træk (ordrestyret)
  • Gennemfør løbende forbedringer

Til kampagnen er der produceret et kampagnesite, leankk.dk, og en film, hvor DLFs  ledere og medarbejdere fortæller, hvad de har fået ud af Industriens leankørekort.

- Virksomheden styrker sin konkurrenceevne, når medarbejderne bliver i stand til at optimere processer og tænke nyt. Ideen med Industriens lean-kørekort er netop at klæde medarbejderne på til at arbejde professionelt med lean i en industriproduktion. Vi håber, at flere virksomheder bliver opmærksomme på kørekortet med denne kampagne, fortæller Christine Bernt Henriksen, næstformand for Industriens Fællesudvalg og chefkonsulent i DI.