e
Published
11 .jan.2018

DLF sponsor på Plantekongressen

Næsten 2000 deltagere samles i Herning den 16.-17. januar til Plantekongres 2018 for at blive inspireret og få ny viden om planteavl. DLF bakker op med et sponsorat til kongressens gennemførelse.

Plantekongressen er sammensat af ikke mindre end 91 sessioner, som deltagerne kan sammensætte deres personlige program udfra. Planteavlerne har således rig lejlighed til at hente inspiration og ny viden.
For frøinteresserede er afsat fire sessioner, der særligt tager fat på emner med relevans til frøavl. Det gælder eksempelvis "Anvendelse af ny teknologi i dansk frøavl" og "Resistens - en trussel for dansk frøavl", hvor forskerne redegør for den nyeste viden.
Der bliver også også lejlighed til at høre nyt fra praktisk landbrug fra nogle af DLFs frøavlere. Det gælder eksempelvis bestyrelsesmedlem i DLF, Hans Boesen, Stenagergård Markbrug I/S, som fortæller om driftledelse, samt Johannes Karstoft, delegeret i DLF, som fortæller om sine initiativer frem mod vækst.
DLF har gennem en årrække bidraget som sponsor til Plantekongressen, og deltager med en posterudstilling. Fra DLFs sukkerroeforretning, MariboHilleshög, har du mulighed for at møde R&D manager H. C. Pedersen, som giver et indlæg med titlen: "Frøcoatning giver bedre etablering af planter."