e
Published
6 .nov.2016

DLF vinder vækstpris

Truels Damsgaard, adm. direktør i DLF, fik prisen for "Årets præstation" på Vækstkonferencen 2016, der var arrangeret af Landbrugsmedierne for være strategen, der har sikret dansk frøavl verdensomspændende succes

»Mange tak for prisen, den er jeg rigtig glad for. Fortjenesten er ikke bare min, men også alle de dygtige mennesker, der er ansat. Og ikke mindst de danske frøavlere, der kører med det lange lys på og er enormt fremsynede,« sagde Truels Damsgaard og takkede for prisen på Vækstkonferencen, der var arrangeret af Landbrugsmedierne.

I sin begrundelse for, at det blev Truels Damsgaard, der fik præstationsprisen, fremhævede Jan Beck Mikkelsen, salgschef i Gjensidige, at Damsgaard nyder personligt stor respekt hos både landmænd, kunder og medarbejdere.
"Du har som CEO for DLF formået at viderudvikle DLF til stadighed gennem fild, fokus og fremsyn, så DLF står stærkt som brand - og i dag er markedsleder inden for jeres felt," sagde Jan Beck Mikkelsen i sin begrundelse og tilføjede: "DLF har også - med dig for bordenden, og med dig som primus motor - formået at brande Danmark i hele verden og sætte Danmark på verdenskortet - senenst med levering af græs til VM i fodbold og græsbaner til OL og Superbowl."

Læs mere om prisoverrækkelsen i Landbrugsavisen