e
Published
12 .jun.2018

Eftersåning og reparation af stations

Hvordan repareres skader på højtydende stations på bare få dage?

Eftersåning af stations

Professionelle og højtydende stadions er vanskelige at holde kampklare. Med kun få dage mellem kampe tæller hver dagslystimen og regndråbe for græsset. Kampe er planlagt, vejret ser lovende ud. Og hvad sker der? En to-dages koncertbegivenhed dækker græsset en uge før kick off. I groundmans øjne er dette en afbrydelse og risiko for skader på græsoverfladen.

Et regelmæssigt eftersåningsprogram er det bedste

Enhver åbning og blottede pletter i græstæppet skal afhjælpes for spillernes sikkerhed og for den forudsigelig bold-opførsel. Bar jord er også lig med en invitation til ukrudt.
Eftersåning er ikke kun en del af groundmans ”værktøjskasse" og græssets redning, det betragtes også som god praksis. Men nogle gange skal den gode praksis bistås med hurtig handling, der virker indenfor få dage.
Med Westerwoldisk rajgræsser ved hånden kan du vende en beskadiget bane tilbage på sporet på blot få dage. De enårige rajgræsser lukker hurtigt sår og bare pletter lige fra det tidlige forår, så du kan begynde at oparbejde en tæt, modstandsdygtig og jævn grønsvær.

En ven i nødens stund…

De Westervoldiske græssorter er ikke så vedholdende som de flerårige græsarter og over tid vil planterne blive udkonkurreret af det flerårige græs i din normale eftersåningsblanding, som er mere slidstærkt og bedre til sport. Vi elsker de westerwoldiske rajgræsser for deres super hurtige etablering og evne til at hjælpe med at udbedre skader på sportsbaner.