e
Published
14 .jul.2017

EM slutrunde for kvinder på naturligt græs

På toppen af sommerens fodbold-events med Champions League-finalen i Cardff og Confederations Cup i Rusland slutter sommeren med kvindernes EM slutrunde i Holland.

De 16 fodboldlandshold skal spille alle kampene på naturligt græs. Oversåning af banerne er en vigtig del af forberedelserne for at tilvejebringe den tætte grønne spilleoverflade, der skal udgøre et stabilt og slidstærkt underlag. Banerne skal levere en ensartet og jævn overflade til spillerne der kan understøtte det tekniske og fysiske spil. Og naturligvis, - stadionerne skal se perfekte ud på tv-skærmene til tv-publikummet hjemme i stuerne.

Vi er glade for at kunne fortælle, at DLFs plænegræssorter til sport er godt repræsenteret i de oversåninsløsninger, der er anvendt på de fleste af de hollandske stadioner og træningspladser. Vores kvalitetsorter af alm. rajgræs til sportsplæner og vores eksklusive 4turf® sorter har været vigtige komponenter i forberedelserne af ​​de hollandske fodboldbaner. Vi ønsker held og lykke med turneringen – og særligt til det danske landshold - og ønsker succes med banerne til de hollandske groundsmen, der er involveret i kvindernes slutrunde.

Mellem 16 juli og 6 august spiller 16 europæiske landshold 31 kampe på syv hollandske stadioner. Kampene bliver spillet i Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg og Utrecht.