e
Published
9 .jan.2019

Kom forbi os til en græssnak på Nutrifair 2019

Igen i år vil vi være at finde på Nutrifair – stand A-1016. Så kom og få en god snak med én af vores græsspecialister.

Besøg vores stand A-1016 og få en god snak om de mange spændende nyheder og få mere viden om græs. Det gennemgående tema på standen er kvalitet både i forhold til foder og frø. Vi ønsker at sikre kvaliteten hos dig, og du kan bl.a. høre mere om:

”Mere fra hver mundfuld”

Mere fra hver mundfuld betyder mere energi i hver mundfuld, fordi græssorter med DLF Fiber Energy er forædlede, så de indeholder en større andel af de cellevægsfibre, der kan fordøjes. Med andre ord har de en høj fiberfordøjelighed. Det frigør mere energi til koen og øger dermed mælkeproduktionen. Kom og hør hvordan du kan sikre kvaliteten af dit græs med DLF Fiber Energy græssorter.

Højere fordøjelighed og samme holdbarhed med Strandsvingel PLUS

Strandsvingel PLUS kender du i dag som rajsvingel - strandsvingeltypen i blandt andet ForageMax 40 og ForageMax 41. Strandsvingel PLUS er en stærk krydsning, hvor strandsvingels dybtgående rodnet, robusthed og holdbarhed kombineres med italiensk rajgræs´ høje fordøjelighed. Resultatet er sorterne HIPAST og FOJTAN, som har en væsentlig bedre fordøjelighed end strandsvingel.

HIPASTs høje fordøjelighed sætter ny standard for foderkvalitet inden for arter med høj persistens, tørketolerance og dybt rodnet. HIPAST finder du kun i de konventionelle ForageMax 40 og 41 fra DLF.

FOJTAN har ligesom HIPAST en bedre fordøjelighed end strandsvingel. FOJTAN finder du kun i konventionel ForageMax 49, ForageMax 50 (Robust strandsvingel) og Sydvestjyden Struktur og i økologisk ForageMax Robust Rød og ForageMax Robust Hvid fra DLF.

MFO Bestøverbrak

MFO Bestøverbrak tilgodeser både bierne og vildtet og samtidig er den en fryd for øjet. MFO Bestøverbrak er sammensat, så den er økonomisk rentable at anvende til større brakarealer.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores spændende sortiment og nye produkter, skal du være meget velkommen til at besøge os på vores stand A-1016 - vi glæder os til at se dig!

Snakken gik på NutriFair 2018.