e
Published
4 .jan.2017

Masterline i Superligaen

"Danmarks Bedste Bane" kåres hvert år efter Superliga-sæsonen. Med efterårssæsonen bag os er stillingen den, at ud af de 13 baner med græs, er der sået Masterline græsfrø på de 9 – og i top 3 er der Masterline på samtlige baner.

"Danmarks Bedste Bane" kåres hvert år efter Superliga-sæsonen. Anførerne på udebaneholdene vurderer banen efter hver kamp og giver den en karakter mellem 1 og 5. Med efterårssæsonen bag os er stillingen den, at ud af de 13 baner med græs, er der sået Masterline græsfrø på de 9 – og i top 3 er der Masterline på samtlige baner. Toppen af listen snupper Brøndby. Placeringen er særligt bemærkelsesværdig, da banen sidste sæson lå næst-lavest.

Nummer 2 er AGF´s hjemmebane, Ceres Park. Michael Henriksen og Ronnie Jensen fra Danjord, som eftersår og gøder forklarer:

”Vi har valgt Masterline fordi det er slidstærkt,  har en hurtig fremspiring, en god farve og frøet er rent. Masterline er godt at arbejde med - det er ganske enkelt de bedste blandinger”

På trediepladsen finder vi Mascot Park i Silkeborg. Her står de to groundsmen Henrik Jørgensen og Nicklas Tang-Petersen for plejen. For dem er valget af Masterline begrundet med:

”Sorternes egenskaber er testede og fuldt dokumenterede – også i den Skandinaviske plænegræsafprøvning. Vi har tillid til produktet, græsset er sundt, stærkt og giver altid et flot resultat. Det er slidstærkt græs med god fremspiring, selv ved lave temperaturer. Vi har aldrig oplevet problemer og altid hurtig levering”

Vores kunder melder tilbage, at Masterline blandingerne er hårdføre, slidstærke og har en god farve. Det skyldes at de udover at indeholde de absolut mest skudtætte og slidstærke raggræsser, også indeholder en høj andel af 4turf. Det er er en ny type rajgræs, som har en udpræget stress tolerance, vinterhårdførhed, stærk kimplanteetablering og en meget flot farve. Derfor vælges 4turf også til de helt store sportsbegivenheder som eksempelvis Verdens- og Europa-Mesterskaberne i fodbold. 4turf er både testet ved STRI i England og ved den fælles skandinaviske plænegræsafprøvning, Scanturf, hvor bl.a 4turf sorten Fabian ligger meget flot placeret.

Teamet bag AGF's hjemmebane Ceres Park. Foto: Jan Kajser. 

Teamet bag Silkeborg IF, Mascot Park.