MASTERLINE PRODANA: mindre vedligeholdelse og den pæneste plæne i have og park

Masterline Prodana er en græsblanding til prydplæner, som består af en nøje udvalgt blanding af de bedste og nyeste sorter af hver græsart. Sorterne er specielt designet til at give en tæt og grøn plæne, som er pæn at se på. Desuden er græssorterne langsomt voksende, og derfor kan man spare op til 30 % af klipningerne
MASTERLINE PRODANA: mindre vedligeholdelse og den pæneste plæne i have og park

I begyndelsen af april måned, når jordtemperaturen kommer op over otte grader, og de første anemoner springer frem...

...er det ideelle forhold for at så græs

Når det handler om at skabe en smuk og tæt prydplæne, er der ingen tvivl om, at græsblandingen Masterline Prodana er markedets bedste. Den er kendetegnet ved sin utrolig flotte grønne farve, fine græsblade og en græsplæne, der kræver mindre vedligehold, da græsset vokser langsommere.

Samtidig gør blandingens holdbarhed, modstandsdygtighed over for skader og sygdomme, vedligeholdelse og miljøvenlige egenskaber den til et klogt valg for enhver, der ønsker en flot og sund græsplæne.

Der ligger mange års intensiv forædling til grund for Masterline Prodana. Kun de bedste og nyeste sorter af hver græsart indgår nemlig i blandingen. Alle sorter er S-mærkede, hvilket bidrager til en mere sund, tæt og flot blanding. Det betyder også, at de nye sorter har en bedre modstandskraft over for tørke og sygdomme.

Med Masterline Prodana får du langt flere græsfrø med højere spiringsprocenter, end hvis du vælger blandinger i EU-kvalitet. Faktisk får du op til 61 procent flere spiredygtige frø, hvilket giver en bedre sikkerhed for et godt resultat.

Færre klipninger og tidsbesparelse

En af de vigtigste kvaliteter ved Masterline Prodana er den hastighed, som græsset gror med. Det betyder nemlig 30% færre klipninger, hvis du sår med Masterline Prodana.

Det er et resultat af, at vi konsekvent har udvalgt de langsomst voksende sorter inden for hver græsart i blandingen. Undersøgelser viser faktisk, at Masterline Prodana strækker sig op mod 17 millimeter mindre pr. uge i forhold til konkurrerende blandinger.

Alt i alt giver det op til 38 procent mindre vækst, hvilket betyder færre klipninger, så det bliver både lettere, tidsbesparende og mere økonomisk at vedligeholde græsarealer.

Dermed bliver Masterline Prodana også en mere miljøvenlig græsblanding, da der ikke skal bruges lige så meget benzin til klipninger af græsset.

En smuk plæne året rundt

Masterline Prodana har også en særlig evne til at modstå udfordrende vejrforhold, da den er designet til at trives i både solrige og skyggefulde områder, ligesom den kan modstå både frost og tørke

Blandingen indeholder bl.a. en høj andel af engrapgræs, der er en af de mest vinterhårdføre sorter, der findes.

Engrapgræs giver desuden blandingen en eminent evne til at regenerere og dermed lukke uønskede huller og pletter af sig selv – selv i koldt vejr.

Disse elementer gør Masterline Prodana ideel at bruge under danske klimaforhold, og gør det lettere at opretholde en smuk og sund plæne året rundt.

Du kan læse mere om Masterline Prodana her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at tage fat i din konsulent.