e
Published
9 .jan.2018

Nutrifair 2018

DLF vil igen i år være at finde på Nutrifair. Så kom og få en god samtale med nogle af DLF´s græsspecialister.

Besøg DLF's stand på Nutrifai 2018 og få en god snak om de mange spændende nyheder

HIPAST sætter ny standard for foderkvalitet
Vores græssortiment udvides 2018 med sorten HIPAST. HIPAST sætter med dens meget høje fordøjelighed, helt nye standarder for foderkvalitet inden for arter med høj holdbarhed. HIPAST er en perfekt erstatning for strandsvingel i frøblandinger hos mælkeproducenter, der har fokus på høj foderværdi og samtidig ønsker de robuste egenskaber fra strandsvingel som god holdbarhed og et stort rodnet. Hipast indgår i ForageMax 40 Robust Rød og ForageMax 41 Robust Hvid.

Bi-venlig blomsterbrak
Den nye blomsterbrak-blanding tilgodeser ikke alene bierne, men den indeholder også arter som tiltrækker og er godt for vildtet, mens den samtidig er en fryd for øjet. Her ud over er blandingen sammensat, så den er økonomisk rentable at anvende til større brakarealer.

DLF Alfalfa
I 2017 lancerede vi DLF Alfalfa. Kom og hør om hvordan DLF Alfalfa kan skabe en bedre bundlinjer med sit høje proteinudbytte ved at øge selvforsyningsgraden af protein.

Nyheder i det økologiske sortiment.
Topsorterne i almindelig rajgræs, OVAMBO 1 og ABOSAN 1 bliver nu også introduceres til økologiske kvægbrug.

Sorten FOJTAN fås som økologisk i 2018. FOJTAN er i en klasse for sig. FOJTAN har strandsvingels dybe rodnet, som gør den robust under både tørre og fugtige forhold, kombineret med italiensk rajgræs fordøjelighed.

Til økologer introduceres også en lav efterafgrødeblanding, som både producerer kvælstof og dækker jorden. Hør om efterafgrødeblandingen ØkoMAX på Nutrifair hos DLF.

Hvis du er interesseret i at høre mere vores spændende sortiment og nye produkter skal du være meget velkommen til at besøge os på vores stand.