e
Published
14 .jun.2019

Overvind klimaændringer med stabil foderproduktion.

Vil du også være mindre sårbar overfor ekstreme klimatiske forhold og samtidig mere selvforsynende?

Overvind klimaændringer med stabil foderproduktion.
Vil du også være mindre sårbar overfor ekstreme klimatiske forhold og  selvforsynende?

2018 har for mange landmænd være hård at komme igennem, men vi har en løsning som sikre din foderforsyning.

6 nye sorter kan være svaret, hvis du vil være mindre afhængig af protein koncentrater og du samtidig ønsker en stabil foderproduktion.

DLF Alfalfa
Et dybt rodsystem er med til at sikre et konstant udbytte gennem hele året og selv i perioder med tørke opretholdes produktionen. I de tilfælde hvor andre afgrøder går i dvale eller kæmper i etableringsfaser, vil DLF alfalfa fortsat gro.

I 2019 lancerer vi 4 nye sorter under DLF alfalfa og nu er det op til dig at vælge den sort som passer bedst til din bedrift.

ANDANTINO er tolerant over for verticilium, yder et højt udbytte og er en sort som holder i mange år.

CIGALE giver et imponerende udbytte og er ikke alene tilpasset varme somre, men ligeledes kolde vintre. Sorten er anthracnose tolerant.

MUSETTE yder et højt udbytte allerede tidligt i sæsonen – helt op til 6 % ekstra udbytte i forhold til andre sorter. Sorten er ligeledes tolerant over for anthracnose.

QUADRILLE er verticilium tolerant og nematoder. Denne sort har ligeledes en imponerende god holdbarhed i marken.

Alle vores alfalfaer har et imponerende indhold af protein. Du vil derfor opleve en større uafhængighed i forhold til indkøb af dyrt proteinkoncentrater som kan variere i pris.

Hvis i stedet kløvergræs foretrækkes, så har lancerer vi ligeledes en ny rødkløver.

DLF rødkløver
Rødkløver har en lang pælerod og sikre derfor et godt og konstant vandoptag og dermed en stabil proteinproduktion selv i perioder med tørke.

SINOPE booster din kløvergræsblanding i hele sæsonen. Den yder tidligt i sæsonen og fortsætter sæsonen ud. SINOPE er tolerant over for flere sygdomme og vil derfor overleve i mange år i marken.

Til at supplere en kløvergræsblanding og sikre produktionen i perioder med ekstreme klimatiske forhold har vi udviklet PLUS-græsser.


Vores PLUS-græsser er græsser med kvaliteter fra bade svingler og rajgræsser og nu har vi udviklet en ny inden for strandsvingel PLUS segmentet.

DIAGRAM har kvaliteter fra bade rajgræs og strandsvingel og er ekstemt god til at overleve klimatisk udfordrende regioner. Den overlever kolde vinter og yder ca. 30 % mere end andre græsser i sammen forsøgsserie.

Du kan læse mere om PLUS-græsser her eller du kan kontakte din lokale forhandler af græsser fra DLF, hvis du vil vide mere om vores nye sorter inden for protein og klimatolerante produkter fra DLF.