e
Published
1 .okt.2015

Prodana skifter navn

Prodana er blevet integreret i moderselskabet DLF.

Prodana Seeds A/S er et velkendt navn i plænegræssektoren i Danmark og Sverige. Vi har været på banen under Prodana-navnet i 25 år som et datterselskab i DLF koncernen. Mens Prodana Seeds har stået for salgsaktiviteterne på hjemmemarkedet, har moderselskabet stået for afsætningen internationalt. 


DLF er markedsleder inden for forskning og forædling og produktion af græsfrø, og der er vundet mange internationale sejre på DLF græs verden over. Gennem de sidste par årtier har DLF udviklet sig til en international koncern med afdelinger i 13 lande, og koncernen har salgs- og marketingaktiviteter i en stor del af de 80 lande, græsset eksporteres til. 


Vi er derfor er glade for at kunne meddele, at tiden nu er kommet til, at Prodana Seeds integreres i moderselskabet, så vi fremover vil hedde DLF. Det danske hjemmemarkedssalg til landbruget og til plænegræskunder er nu også fysisk integreret i vores administrationskontor i Højme, Odense, hvorfra vi servicerer kunderne.  


At vi nu deler navn med DLF betyder, at vi tydeligere kan vise:
•        At vi er en global virksomhed
•        At kunderne har adgang til de bedste sorter via vores eget forædlingsprogram
•        At vi er producent og IKKE et fordyrende mellemled

Vores produktsortiment er fortsat det samme, og du vil blive serviceret på samme professionelle måde som i dag. 

Navneændringen kommer ikke til at medføre ændringer for medarbejdere eller kunder i den daglige drift, og dine kontaktpersoner er stadig de samme.