e
Published
4 .jul.2017

Velbesøgt planteavlsmesse i innovationens ånd

Innovative løsninger, flotte demonstrationer, gode samtaler og seneste nyheder inden for planteavl tiltrak nysgerrige folk fra hele landet.

Medarbejdere fra DLF var på pletten, da Planteavlsmessen på Sejet Planteforædling for fjerde år i træk blev afholdt i Horsens. De viste DLFs store efterafgrødesortiment frem, herunder MFO-blandinger med olieræddike, gul sennep, foderradise og honningurt.

Til de mere interesserede var der ligeledes demonstration og viden at hente om blandinger til grøngødning, hvor DLF har udviklet N-max, Optimax og Multimax. De tre blandinger til grøngødning er alle målrettet og tilpasset til danske forhold og består af en større del kvælstoffikserende bælgplanter, som ikke alene fastholder og tilfører jorden kvælstof, men også er med til at forbedre jordens struktur.

Dagens program bød på mange gode indslag, og for folk med interesse i planteavl var dagen en oplagt mulighed for at blive opdateret på seneste viden og undersøgelser. Der var også rig lejlighed til at møde leverandører og få en snak om produkter og udveksle tanker om fremtiden.

Du kan læse mere om DLFs efterafgrøder på vores hjemmeside eller kontakte din lokale leverandør.