e
Published
26 .jan.2018

Velbesøgt stand på Nutrifair

Sparring, spørgelyst og sublimt engagement var omdrejningspunktet for besøgende på vores stand på dette års velbesøgte Nutrifair.

Fra DLF's græseksperter forlyder det, at der var stor interesse for de nye økologiske rajgræssorter OVAMBO 1 og ABOSAN 1, og ydemere en interesse for DLF's FOJTAN. FOJTAN er en FESTULOLIUM og særdeles egnet i blandinger, hvor højere fordøjelighed og udbytte skal kombineres med høj robusthed.

Indtil flere fagfolk kom med positive tilbagemeldinger på DLF's efterafgrødesortiment. Især var der mange positive kommentarer fra flere af de besøgende, om sammensætningen af blandinger og forholdet mellem kvælstoffikserende arter og arter med dybe rødder til forbedring af jordstrukturen.

På baggrund af den store interesse, de mange positive tilbagemeldinger og ideer til nye produkter, ser vi i DLF frem til fremtidige messer og møder med kunder, hvor nye ideer og produkter kan præsenteres.

Hvis du vil høre mere om DLF's produkter, er du altid velkommen til at kontakte DLF's græsspecialister eller den nærmeste forhandler af DLF's produkter.