e
Published
22 .maj.2019

Vidste du, at behandlet frø præsterer bedre?

Behandlet frø har en langt bedre chance for at trives under ugunstige forhold, hvor ubehandlet frø kan blive udfordret.

Forskning og udvikling spiller en vigtig rolle hos DLF, og vi udvikler konstant nye og forbedrede græssorter. Derudover tilbyder vi frøbehandlinger og coatninger, der hjælper dig med at etablere og vedligeholde en professionel bane.

ProNitro® coatningen er en ”startpakke” til græsfrø, der giver en stærk start. ProNitro® giver græsfrøene den næring, de har brug for til at udvikle og etablere sig hurtigt og effektivt.

Fælles for de behandlinger, vi tilbyder, er, at de reducerer risikoen for dårlig etablering, giver ukrudt mindre chance for at etablere sig og kræver lavere input. De er dermed bedre for miljøet.

Vores frøbehandlinger spiller en afgørende rolle i frøenes præstation. De tilfører værdi til vores højkvalitets græsfrø og hjælper med at udnytte frøenes fulde genetiske potentiale i de tidlige stadier af væksten.

For at udvikle flere coatninger og teste endnu flere behandlede frø har vi ombygget vores frøteknologiske laboratorium i Kapelle i Holland helt.

Det nye laboratorium giver et bredere anvendelsesområde for test og produktudvikling. Miljøforholdene, som også omfatter en installation til simuleret nedbør, er fuldstændig styrbare. Med fuld kontrol over vores testmiljø kan vi lære meget mere om indflydelsen af coatninger på græsfrøets spiring og vækst.

Du kan få forskellige Masterline blandinger coatet med ProNitro:

Masterline Prodana ProNitro
Masterline Superliga ProNitro
Masterline Rødsvingel ProNitro
Masterline Fairway Eftersåning ProNitro
Masterline Tee Eftersåning ProNitro