e
Published
6 .jun.2019

Vidste du, at DLF har kvalificeret sig til kvindernes verdensmesterskab 2019?

Fra d. 7. juni til d. 7. juli bliver kvindernes verdensmesterskab i fodbold spillet på ni stadioner i Frankrig. Fire af disse stadioner er med græs fra DLF.

Græssets betydning bør ikke undervurderes, og med sine overlegne kvaliteter har græs fra DLF kvalificeret sig til flere stadioner i turneringen. At holde banerne i topform til hver kamp kræver en kombination af hårdt arbejde og erfaring fra groundsmandens side samt det bedste græs, der kan skaffes.

DLF græssorternes høje tekniske kvaliteter er ikke tilfældige. De er resultatet af mange års arbejde i et verdensomspændende forsknings- og forædlingsnetværk.

En række faktorer er vigtige ved vurderingen af ​​græssets kvalitet. Perfekt farve, tæthed og slidstyrke er nogle af de oplagte områder, hvor græsset skal skille sig ud. Men også hurtig etablering samt et dybt og omfattende rodnet er vigtigt for at græsset kan modstå slid og retablere sig under det omfattende brug, som alle stadioner i finalen vil blive underlagt.

4turf® sorter er kendetegnet ved fremragende stresstolerance på alle årstider, en stor roddybde og en dyb grøn farve – alle de tekniske kvaliteter som kræves af sportsgræs. Med disse overlegne egenskaber opfylder 4turf® sorter helt og holdent kravene fra turf managers, tv-stationer og de bedste fodboldspillere!

Læs mere om, hvorfor DLF 4turf er blevet udvalgt til fire ud af ni stadioner.

Læs mere om 4turf her.