Græsfrø til ethvert formål

Med verdens førende forædlingsprogram af plænegræs får du både de nyeste og absolut bedste græssorter og den højeste frøkvalitet. Frøene overgår langt EU’s krav til renhed og spireevne. Derfor kan du regne med sikker fremspiring og en færdig plæne, som er tæt, sund og smuk. Læs mere om forædling af fremtidens plænegræsser her.

De stærke plæneegenskaber er officielt testede og dokumenteret under skandinaviske forhold, så de passer til det danske klima. Læs mere på www.scanturf.org

Spørg os for vejledning 

Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål eller behov for faglig sparring: find din konsulent her.

Test: Græs er ikke bare græs

Hvad enten du skal etablere en ny plæne eller pleje en eksisterende, er det vigtigt, at du bruger de rigtige frø. Græsfrø af høj kvalitet som vi bruger i Masterline-blandingerne har mange fordele sammenlignet med blandinger, som indeholder græsfrø af lav kvalitet.

Igennem 3 år har vi fulgt et stykke plæne, hvor en Masterline-blanding er sået side om side med en blanding bestående af græsfrø af lav kvalitet. Her er det tydeligt, at Masterline-blandingen klarer sig rigtig godt, og resultatet er en tæt og flot græsplæne.

Masterline-blandinger består af skudtætte, finbladede sorter, som giver en tæt plæne, hvor der ikke er plads til ukrudt. Blandingerne indeholder S-mærkede græsfrø, som er din garanti for, at NaturErhvervstyrelsen gennem 3-årige forsøg har vurderet, at sorterne er velegnet som plænegræs under danske forhold. 

 

Følg os på facebook og få tips, tricks og inspiration til anlæg og vedligehold af grønne områder: