GrassLopata

Masterline Tee

Tæt og slidstærkt græs med god genvækstevne

Slidstærke rajgræsser til tæt klipning

De slidstærke rajgræsser i Masterline Tee er valgt for deres dokumenterede evne til at klare tæt klipning. Rajgræs er meget slidstærkt, spirer sikkert og hurtigt frem og har efterfølgende som kimplanter en meget hurtig tilvækst. Den høje andel af engrapgræs sikrer en god genvækstevne i kraft af de underjordiske udløbere. Rødsvinglerne giver en god tilpasningsevne og tæthed.

Startgødning: 3-5 kg/100 m2 Mastercare Park NPK 14-3-15 eller tilsvarende. En god kontakt mellem græsfrø og jord er vigtig for spiringen. Frøet placeres i ca. 0,5 cm’s dybde. Området kan med fordel dækkes med stram fiberdug 8-10 dage efter såning for at sikre tilpas fugtighed og varme under spiringen.

Anbefalet klippehøjde: ned til ca. 8 mm. Årligt gødningsbehov (kg/100 m2): kvælstof 1,30-1,80; fosfor 0,15-0,30; kalium 0,80-2,30. Til eftersåning anbefaler vi Masterline Tee Eftersåning.

Vi lægger stor vægt på, at sorterne er testet under skandinaviske forhold - se www.scanturf.org. STRI, UK laver også et seriøst testarbejde af nye græssorter til golf.

Der tages forbehold for udsolgte varer. Derfor kan der forekomme ændringer i blandingssammensætningen.

Masterline

Egenskaber

Skala fra 1-9, hvor 9 er bedst eller mest udtalt

Slidstyrke
Etableringshastighed
Vinterstyrke
Nysåning
Eftersåning
Skudtæt/Finbladet
Tørketolerance
Udløbere
  • Alene topsorter
  • Små rajgræsser der spirer hurtigt
  • Også god til forgreens
  • Klippehøjde ned til 8 mm