GrassLopata

Propel-R Liquid

Flydende afspændingsmiddel med ny teknologi

Beskrivelse

Propel-R Liquid er en avanceret generation af vandhåndteringsløsninger, der udnytter jordmicelle-interaktionsteknologi til at reducere jordvandsafvisningen til nul. Den unikke formulering af Propel-R bruger miceller til at tiltrække både vand og hydrofobe jordpartikler sammen. Micellerne multiplicerer markant de steder, hvor vand kan reserveres til brug af planterødderne og andre gavnlige organismer i rhizosfæren. Micellerne har også en lavere friktionskoefficient end almindelige afspændingsmidler, som gør det muligt for Propel-R at passere hurtigere ind i jordprofilen. Den hastighed, hvormed afspændingesmidlet fordeles gennem jordprofilen forbedrer reaktionen på tørre opblussinger kraftigt.

Propel-R forebygger effektiv tørkepletter på greens og andre græsarealer. Dermed opnås samtidigt en bedre vand og gødningsudnyttelse. Propel-R Liquid består  af 100% polysorbat-polyoxy-ethylenglycol baserede afspændingsmidler.

Anvendelse

Propel-R Liquid anvendes enten månedligt gennem vækstsæsonen i en lavere dosering eller som enkelt tildeling i det tidlige forår.

Dosering

Program: 20 l/ha opløst i 700-900 l vand pr. gang. Tildeles hver måned vækstsæsonen igennem. Enkelt behandling: 50 l/ha opløst i 4500 l vand. Skal vandes ned.

Fysiske data

Form: Flydende
Emballage: Dunke á 10 liter

Hent sikkerhedsdata her

 

  • Forebygger tørkepletter
  • Lang virkningstid
  • Ingen svidningsrisiko
  • Bedre udnyttelse af vand og gødning