Tidsskrift for Frøavl

Tidsskrift for Frøavl er DLFs medlemsblad. Medlemsbladet udkommer seks gange årligt i 4.100 eksemplarer og læses af frøavlere, konsulenter, samarbejdspartnere, landbrugsskoler og andre med interesse for frøavl.
I bladet kan du læse det sidste nye inden for frøavl herunder bl.a. bedriftsbesøg, det globale frømarked, markedsbeskrivelser, ny forskning og produkter, samt dyrkningsteknikker til frøavl.

Seneste udgave af Tidsskrift for Frøavl

Juni udgaven af Tidsskrift For Frøavl byder på en leder af adm. direktør, Truels Damsgaard, hvor han kommenterer positivt på regnskabsåret 2020/21, som snart er ved at nå sin ende. Bedriftsbesøget er i denne udgave på Smakkerup Gods, som drives af Anne og Poul Henrik Prahl. Dernæst beretter Salgschef, Jan Schjødt om, hvordan det går med salget til det private segment, hvor blandt andet Rema1000 og Harald Nyborg er blevet forhandlere af DLF produkter.
Denne udgaves tema omhandler dækningsbidraget i frø for høsten 2020, hvor der kan ses en kraftig stigning i forhold til sidste års afregning. Du kan derefter læse om rapssorter til 2022, hvor DLF kan tilbyde vinterrapshybrider fra den absolutte top.
Juni udgaven inkluderer naturligvis også en artikel om det forestående EM, hvor DLF har leveret græs til 11 af de stadions, som EM afvikles på. Læs mere om, hvordan Parken gøres klar til EM i Tidsskriftet.
Forskere fra AU-Flakkebjerg gjorde os i sidste udgave klogere på Kløverhovedgnaveren. I denne udgave giver de et indblik i aktuel forskning mod at nedbringe de massive angreb fra Kløverhovedgnaveren.

God læselyst!    

Læs tidsskriftet her
  Artikler i denne udgave af Tidsskrift for Frøavl:
  
Leder - sæsonen 2020/21
  Bedriftsbesøg på Smakkerup Gods
  Salg til private kunder 
  Udbytter og dækningsbidrag for høst 2020
  Rapssorter 2022
  EM 2021 på dansk græs 
  Skadelige og nyttige insekter
  Nyt om navne  
  
 
  

 

 


 

 

Ønsker du at læse tidligere udgivet udgaver af Tidsskrift for Frøavl, finder du dem i vores arkiv