Tidsskrift for Frøavl

Tidsskrift for Frøavl er DLFs medlemsblad. Medlemsbladet udkommer seks gange årligt i 4.100 eksemplarer og læses af frøavlere, konsulenter, samarbejdspartnere, landbrugsskoler og andre med interesse for frøavl.
I bladet kan du læse det sidste nye inden for frøavl herunder bl.a. bedriftsbesøg, det globale frømarked, markedsbeskrivelser, ny forskning og produkter, samt dyrkningsteknikker til frøavl.

Seneste udgave af Tidsskrift for Frøavl

Oktober udgaven af Tidsskrift for Frøavl byder på en leder, hvor Truels Damsgaard beretter om årsregnskabet 2019/20, som viste en stærk og organisk vækst i DLF.
Bedriftsbesøget finder sted på Boderup, som har været ejet af familien gennem 3 generationer. Steffan, ejer af Boderup, fortæller om sin bedrift på Boderup og erfaring med at inkorporerer nye teknologier i hverdagen. DLF går digitalt med mere mælk med DLF 2.0, som skal opsamle data fra de enkelte marker og anvende disse data til at optimere dyrkningen. 
Anders Mondrup fortæller om frøhøsten i ind- og udland i 2020, hvilket i Danmark blev en høst lige under middel. Vi kan i denne udgave fejre 100 års jubilæum for MariboHilleshög. Jubilæumstalen blev holdt af Christian Høegh-Andersen, bestyrelsesformand i DLF, hvor han gennemgik milepæle i den 100-år lange historie.
DLF har igangsat et pilotprojekt, som skal arbejde på at optimere produktionslinjerne, således vi kan blive ved med at levere rene produkter på trods af, at adgangen til plantebeskyttelsesmidler er under pres. I udgavens Nyt Om Navne kan du læse om Jørn Lund Kristensen, som skal lede DLF’s frøavl.
God Læselyst!    

Læs tidsskriftet her

  Artikler i denne udgave af Tidsskrift for Frøavl:
  Lederen - Et meget stærkt fundament
  Ny teknologi er indarbejdet på Boderup
  Mere mælk med DLF 2.0 går digitalt 
  Frøudbytter på det jævne i 2020
  100 år med danske roefrø
  Samarbejde på tværs af produktionsafdelingerne 
  Nyt om navne 
  Avlermøde 2020. DLF og Jensen Seeds
 

 Ønsker du at læse tidligere udgivet udgaver af Tidsskrift for Frøavl, finder du dem i vores arkiv