Tidsskrift for Frøavl

Tidsskrift for Frøavl er DLFs medlemsblad. Medlemsbladet udkommer seks gange årligt i 4.100 eksemplarer og læses af frøavlere, konsulenter, samarbejdspartnere, landbrugsskoler og andre med interesse for frøavl.
I bladet kan du læse det sidste nye inden for frøavl herunder bl.a. bedriftsbesøg, det globale frømarked, markedsbeskrivelser, ny forskning og produkter, samt dyrkningsteknikker til frøavl.

Seneste udgave af Tidsskrift for Frøavl

Juni-udgaven af Tidsskrift for Frøavl starter med en leder af Adm. direktør, Truels Damsgaard, som kort opsummere det forgangene års ups and downs. Dernæst kan du læse om Mariesminde Landbrug, hvor både præcision og effektivitet er i fokus. Vi blev af European Seed udnævnt  som én af de 20 mest klimavenlige frøfirmaer i 2021, læs mere om hvorfor i sektionen forskning og udvikling. Vi dykker i næste sektion ned i præcisionslandbrug, og de erfaringer, som vi har gjort os indtil videre. Dernæst kan du tilgå en oversigt over udbytter og dækningsbidrag fra høsten 2021. Slutteligt kan du læse om vores bidrag til de fodboldstadions, som inden længe skal være værter for EM i kvindefodbold.

Læs tidsskriftet her.

  Artikler i denne udgave af Tidsskrift for Frøavl:  

  Leder
  Bedriftsbesøg - Mariesminde
  Forskning og udvikling 
  Præcisionslandbrug
  Udbytter og dækningsbidrag 2021
  Topfodbold på dansk græs
  Nyt om navne

 
 
  

 


Ønsker du at læse tidligere udgivet udgaver af Tidsskrift for Frøavl, finder du dem i vores arkiv