Ny Group CFO i DLF

Tom Karlebo er blevet udpeget som ny Group CFO i DLF-koncernen. Han vil tiltræde stillingen senest den 1. oktober 2023
Ny Group CFO i DLF

Tom Karlebo kommer fra en stilling som CFO hos ISS Facility Services A/S, hvor han startede i 2020

Her havde han ansvaret for finans, IT og juridiske forhold og ledte sammen med det øvrige ledelsesteam en succesfuld turnaround

Han er uddannet cand.merc.aud fra Copenhagen Business School og har tidligere arbejdet hos Deloitte, TMF Group og Coloplast i forskellige seniorstillinger inden for økonomisk ledelse, herunder tre år som regional CFO i Nordamerika. Han har også omfattende erfaring inden for strategi og virksomhedsovertagelser (M&A).

"Jeg er utroligt glad for, at Tom har accepteret rollen som Group CFO i DLF. Tom er en erfaren og stærk finansleder, der gennem sin internationale karriere har leveret fremragende resultater i forskellige brancher og har været en del af virksomheder som Coloplast, der ligesom DLF er en globalt orienteret og forskningsdrevet organisation," siger Søren Halbye, Group CEO i DLF.

"Jeg ser frem til at blive en del af en ambitiøs global organisation, der fokuserer på videnskabsbaserede og innovative løsninger inden for frøbranchen. Jeg ser virkelig frem til at blive en del af et andelsselskab, der ejes af danske landmænd," siger Tom Karlebo.

Tom Karlebo efterfølger Allan Bødskov Andersen, der har haft stillingen som Group CFO i DLF siden 1. november 2022. Allan har takket ja til en stilling som Group CFO i Topsoe.