4turf® - rajgræs med råstyrke

4turf er en særlig type plænerajgræs med mange fordele. 4turf har en fantastisk stresstolerance og modstandskraft mod de vigtigste sygdomme og mod tørke og salt. 4turf har desuden en meget flot mørkegrøn farve.

Stærk etablering

4turf har større frø. Det betyder mere energi til etablering af en sund og stærk kimplante. Når vejret bliver koldere fortsætter 4turf med at spire. 4turf rajgræs spirer bedre end almindelig rajgræs ved lavere temperaturer. Det betyder, at 4turf også spirer før ukrudt og at du derfor har mindre behov for brug af herbicider. Alt dette er også en meget stor fordel, når du eftersår. Etablering 4turf

 

 

 

 

Læs mere om alle fordelene ved 4turf her

Tørketolerant

4turf har en fantastisk rodstruktur, som sørger for, at planten finder vand og dermed reducerer behovet for vanding. Læs mere om 4turfs tørketolerance her.

4turf billede

Suveræn vinsterstyrke og sygdomstolerance

4turf sikrer en grøn overflade - også i vanskelige perioder. I efterår og vinter viser 4turf sin suveræne vinterstyrke, og under tørke holder den sig grøn længere. Den ekseptionelle sygdomsresistens reducerer behovet for vedligehold og kemiske midler. Læs mere om 4turfs tolerance over for Brown patch her.

Fusarium billede

Flot farve

4turf® har en dybere og flottere grøn farve end andre rajgræsser. Den høje stresstolerance gør, at 4turf hurtigt bliver grønnere og beholder farven længere end almindelig rajgræs. 

4turf flot farve