GrassLopata

Masterline Superliga

Slidstærk blanding til eftersåning

Bedste slidstyrke

Masterline Superliga er med sine slidstærke rajgræsser det bedste valg til hårdt belastede foldboldbaner og stadions. Blandingen indeholder sorter der har klaret sig bedst i slidtest under skygge. Med de nyeste og bedste sorter af tetraploid rajgræs - 4turf - har blandingen en enestående evne til at modstå stress og sygsomme som sneskimmel og rød tråd. Herudover bidrager 4turf med en flot mørkegrøn farve. 4turf har en unik evne til at etablere stærke kimplanter, der får godt fat ved eftersåning.

Vi lægger stor vægt på, at sorterne klarer sig godt i de skandinaviske SCANTURF afprøvninger under slid. På www.scanturf.org finder du resultaterne af afprøvningerne. S-mærkede sorter er din sikkerhed for, at TystofteFonden for NaturErhvervstyrelsen har testet sorterne og fundet dem egnede til plæneformål.

En god kontakt mellem græsfrø og jord er vigtig for spiringen. Frø af rajgræs sås i 0,5 til 1,0 cm's dybde.

Anbefalet klippehøjde ca. 2,8 til 3,5 cm, klip ca. 2 gange om ugen. De nye topsorter af rajgræs tåler tæt klipning, men de giver den højeste slidstyrke ved ca. 3,0 cm. Afhængigt af slid skal en fodboldbane eftersås 1-3 (op til 5) gange i hver sæson.

Der tages forbehold for udsolgte sorter. Der kan forekomme ændringer i blandingssammensætningen.

Masterline

Egenskaber

Skala fra 1-9, hvor 9 er bedst eller mest udtalt

Slidstyrke
Etableringshastighed
Vinterstyrke
Skygge
Nysåning
Eftersåning
Tørke
4turf
  • Høj slidstyrke, øget skyggetolerance, hurtig etablering
  • 30% 4turf - for øget styrke mod stress og sygdom
  • Dickens 1 S - nummer 1 i SCANTURF slidtest
  • Eneste sportsblanding i DK med kun S-mærkede sorter