GrassLopata

Masterline Eftersåning

Den bedste frøblanding du kan få til eftersåning

 

Masterline eftersåning er den bedste frøblanding, du kan få til eftersåning af prydplæner.

Blandingen indeholder udelukkende græsarter og topsorter, der indgår i vores bedste blandinger til prydplæner og golfbaner.

Derfor er Masterline Eftersåning særdeles velegnet til eftersåning i Masterline Prodana. Den kan dog også sagtens bruges til eftersåning i andre prydplæner, der indeholder rajgræs.

August - oktober samt foråret er gode perioder til eftersåning. Om foråret gøres det når græsset er kommet i god vækst og har været klippet et par gange. Brug en egnet eftersåningsmaskine, da det giver det bedste resultat. Efterså med ca. 1-3 kg/100 m2 græsfrø. Ønsker man en hurtigere effekt, er det en god ide at sætte udsædsmængden op.
Ved eftersåning er det vigtigt at frøet ikke sås i filtlaget, men har god jordkontakt. Derfor kan det være nødvendigt at vertikalskære inden eftersåning. Resultatet bliver bedst, hvis man giver gødning samtidig med at man sår (ca. 3 kg/100 m2 Mastercare Park NPK 14-3-15 eller tilsvarende).

S-mærkede sorter er din sikkerhed for, at TystofteFonden for NaturErhvervstyrelsen har testet og fundet sorterne egnet til plæneformål.

Der tages forbehold for udsolgte sorter. Derfor kan der forekomme ændringer i blandingssammensætningen.

Masterline

Egenskaber

Skala fra 1-9, hvor 9 er bedst eller mest udtalt

Slidstyrke
Etableringshastighed
Vinterstyrke
Sundhed
Skyggetolerance
Nysåning
Eftersåning
Skudtæt/Finbladet
Tørketolerance
  • Hurtig etablering
  • Klippehøjde ned til 8 mm.
  • Absolutte topsorter v. STRI og Scangreen
  • S-mærkede plænesorter