Spar tid og penge med den nye ProNitro coatning

Bruger du ProNitro -behandlede græsfrø, får du en markant stærkere og hurtigere etablering af græsplanterne. ProNitros unikke kombination af kvælstof og den nye ”Hydroactive water management” ProNitro Coating Logoteknologi giver hvert frø hurtig adgang til vigtige næringsstoffer og vand. Det resulterer i en hurtigere etablering samt en forbedret udnyttelse af næringsstoffer i græsplanternes første tid. Desuden kan du reducere vandforbruget med op til 15 %, når du etablerer en bane med ProNitro. ProNitro er derfor både arbejdsbesparende, økonomisk og godt for miljøet.

Gødning direkte på frøet kan reducere kvælstofudvaskningen til miljøet med op til 50% og erstatter behovet for at give startgødning. Derfor sparer du både tid og penge, når du sår med ProNitro. ProNitro giver en stærkere, bedre og mere ensartet etablering med op til 34% flere planter og op til 30% længere rødder. Plænen bliver samtidig mere stresstolerant og slidstærk. Den øgede tæthed i græsset efterlader mindre plads til ukrudt og ProNitro er derfor naturlig, præventiv og bæredygtig ukrudtsbekæmpelse.

Få svar på de mest stillede spørgsmål omkring ProNitro her.

Se mere om ProNitro her:

En unik løsning

De kvælstofscoatede ProNitro græsfrø udnytter næringsstofferne optimalt i den helt tidlige etableringsfase. Kun den bedste kvalitet af græsfrø er udvalgt til at indgå i vores ProNitro-blandinger. ProNitro indeholder 15% N, som er en kombination af både hurtigt og langsomt virkende kvælstof. ProNitro-frøene løber nemt gennem såmaskinen på grund af frøenes glatte overflade.

Groundsman Karsten Paaske fra Vildbjerg Sport- og Kulturcenter har prøvet ProNitro. Læs her hvad han mener om det.

ProNitro grafik , ProNitro, coated, græsfrø, DLF, græs, hurtig etablering af græs

DLF "Hydroactive water management" teknologi forbedrer markant gennemtrængningen af vand i coatningen og den omkringliggende jord. Det giver effektiv spiring og reducerer stress.