You'll never walk alone in Herning

Den 9. december tager FC Midtjylland imod prominente Liverpool FC på MCH Arena. Kampen er den tredje gruppekamp i Champions League på eget græs. Liverpool FC vandt Champions League mesterskabet i 2018/19 og fører gruppen, der også tæller hollandske Ajax Amsterdam og Atalanta fra Italien
You'll never walk alone in Herning

FC Midtjylland jagter den første sejr i Champions League-gruppespillet

Det vil give genklang i fodboldens verden, hvis Brian Priskes tropper kan få skovlen under mægtige Liverpool

Hjemmebanen, MCH Arena i Herning, har de seneste tre år vundet prisen som Danmarks bedste bane, kåret af anførerne i superligaen sammen med Spillerforeningen.

Og banen er klar til at blive eksponeret for millioner af fodboldfans, der følger deres yndlingshold i Premier League turneringen. Den er i efteråret blevet eftersået med Masterline Turbo – der er sammensat af hurtigvoksende westerwoldisk plænerajgræs, traditionelle plænerajgræsser og 4turf rajgræs. der tilsammen giver god slidstyrke, skudtæthed og høj stresstolerance også under de svære forhold, der hersker sidst på sæsonen, hvor varme og lys er en mangelvare for græsset.

Banen fremstår tæt jævn og fin og er klar til at tage mod Jürgen Klopps tropper. Groundsman Anders Faber Nielsen har foruden eftersåning og vertikaldræning også skiftet græsset i målfelterne, der er udsat for et stort slid, særligt når kampene afvikles i kraftigt regnvejr.
Derfor har DLF stået for leverance af magnumruller af rullegræs, der er 4 cm tykke, 120 cm brede og 6 m lange. De tykke ruller er spilbare få dage efter de er monteret og anvendes til at forny græstæppet hvis der ikke er tid til en naturlig renovering ved hjælp af oversåning.

Anders Faber glæder sig til aftenens kamp:
-Vi er stolte over at være med og det er dejligt med de store kampe i Herning.